Elokuun terveiset

Te sanotte: ’Neljä kuuta kylvöstä korjuuseen.’ Minä sanon: Katsokaa tuonne! Vainio on jo vaalennut, vilja on kypsä korjattavaksi.”
‭‭Johannes ‬ ‭4:35‬ 

Kuumat kesäterveiset Kiotosta! Meillä on ollut hieno, vilkas kesä, joka jälleen kerran todistaa kuinka on hyvä olla taivaan isän töissä. Tänään viimeinen työpäivä, huomisesta ollaan kesälomalla elokuun loppuun asti.

Japanin TPKF helluntailiikkeen kesäkonfferenssi loppui lauantaina. Mika Yrjölä oli pääpuhujana, ja meillä oli ilo huolehtia Mikasta ja hänen vaimosta Rommysta heidän Japanin aikana. Jumala tiesi että meille oli rohkaisu tarpeen! Teemana konfferenssiin oli  ”Sadonkorjuun aika on lähellä.” Jumala puhui meille kaikille täällä Japanissa työtä tekeville rohkaisun sanoja.

Laitan tämän uutiskirjeen kuvasarjana, ja aina joitain sanoja jokaisen kuvan jälkeen.

Me järjestimme Kioton seurakunnassa lapsille kolmen päivän kesä koulun. Aamulla ylistettiin, rukoiltiin ja kuultiin sanaa. Muu aika meni pelien ja leikkien parissa. Se oli menestys!

IMG_0714

Kameokan seurakunnassa aloittamamme alfa kurssi alkoi mukavasti. Me autettiin Akari Sensei alkuun, ja mennään vielä Pyhän Hengen viikonloppuun mukaan auttamaan.

IMG_0715

Heinäkuun lopussa oli meidän Kyoto Net seurakunnan BBQ bileet joella. Viisi eikkaria mukana, Jumala puhui kaikille.

IMG_0711

Elokuun ekalla viikolla autettiin Minaguchin seurakunnan lasten leirillä. Siellä on ollut lähetttitoverimme Markku Ollikainen pitkään töissä, nyt Markku Suomessa syöpähoidossa. Leirillä oli 33 lasta, joista 25 ekaa kertaa mukana olevia ei uskovien kotien lapsia. Lopussa kaikki tulivat rukoiltavaksi, rukoillaan me ettta siemen kantaa hedelmää.

Viime viikolla oli sitten Tpkf konfferenssi, joissa oli kivaa nuorilla ja vanhoilla. TPKF liikkeessä on 67 seurakuntaa ja noin 1600 jäsentä, Japanin toiseksi suurin helluntai liike.

 

IMG_0712

Pojat on kalastus hulluja. Kaksi viikkoa kesälomaa edessä, varokaa kalat!

Näihin upeisiin fiiliksiin sitten painuimme kesälomille. Siunattua elokuuta teille kaikille!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s