Heinäkuun hegemoniat

“Ihminen suunnittelee mielessään, mutta sanat antaa Herra. Ihminen pitää oikeina kaikkia teitään, mutta Herra punnitsee ajatukset. Tuo kaikki hankkeesi Herran eteen, niin suunnitelmasi menestyvät.”
-‭‭ Sananlanskut ‭16:1-3‬

Terveiset kesäisestä Kiotosta. Suomessa taitaa olla lomat käynnissä, täällä vielä töitä tehdään. Me pidetään elokuussa pari viikkoa lomaa, ja loput sitten syksymmällä. Viime aikoina olen miettinyt sydämen asioita – miten me voidaan tehdä kaikenlaista ilman että meidän sydän on siinä mukana, ja niinkin että tehdään vaan ja pyydetään Jumalan siunaavan meidän tekemisiä, joita pidämme niin oikeina. Jumala kuitenkin haluaa meidän sydämemme olevan oikealla paikalla – lähellä Häntä, Hänelle antautuneena ja herkkänä. Kun kirjoittelen viime aikojen tapahtumista ja pyydän rukousta tuleviin, niin nöyräksi vetää. Ilman Jumalaa ei tästä tule mitään.

Uutisia ja kiitosaiheita

IMG_0680

NeG – uuden sukupolven työntekijät.

Kesäkuussa pidettiin uuden sukupolven työntekijöiden – pastoreiden ja evankelistojen kokoontuminen. Oli hyvä oppia tuntemaan  toisia ja jakamaan iloja ja suruja. Joku sanoi, että hyvä ystävä on parempi kun 10 psykologia… me ollaan kiitollisia, että seurakuntiin on löytynyt uusia vastuunkantajia, nykyiset pastorit ovat suurimmalta osin jo ohittaneet eläkeiän. Lisää nuoria tarvitaan, lähetystyöhönkin. Jatketaan rukousta kumppanin sukupolvenvaihdoksen puolesta!

IMG_0638
Fudis leiri

Heinäkuun alussa pidettiin kolmen päivän jalkapalloleiri futsiklubille, jota olen pitänyt poikien koulussa ala-asteelaisille joka torstai iltapäivä. Jännitystä riitti, kun taifuuni pyyhälsi ylitse ekan yön aikana. Oli kuitenkin huippu leiri – Rie hoiti keittiön ja opettajia saatiin mukaan sen verran, että saatiin lapset nukkumaan iltaisin. Aamu- ja iltahartaudet oli väkeviä. 33 lasta, ja heistä ainakin 20 vastasi alttarikutsuun kumpanakin iltana. Rukoillaan että lapset löytää seurakunta yhteyden, ja Kiotossa asuvat tulis meidän kirkkoon.

IMG_0681
Kyoto Net church

Kyoto Net seurakuntana kesä on ollut parempaan päin, uusia ihmisiä käy ja yleensä meitä on ollut n. 15 henkeä paikalla. Aikamoista puurtamista välillä, ja toisinaan tosi upeata. Jumalan on kanssamme ja siksi tätä tehdään. Rukoillaan erityisesti ensi sunnuntain puolesta – pidetään grillijuhlat johon kutsutaan kaikki, ja sitten kaiken muun kivan lisäksi saarnaaan ja kutsun ihmisiä seuraamaan Jeesusta. Jeesus pelasta!

IMG_0682
Markku ja uudet lähetit

Japanin lähetit on käyneet vähiin. Ollikaisen Markku kävi Japanissa nyt kesällä, mutta meni takaisin Suomeen syöpähoitoon. Rukoillaan tervehtymistä Markulle ja uusia lähettejä Japaniin!

IMG_0684

Kiitos kun muistat meitä rukouksin. Tässä vielä erityisiä aiheita koottuna:

– Kioton alueen seurakuntien lasten leiri 24&25 Pvä

– Kioton seurakunnassa kesäkoulu ala-asteelaisille 26-28 pvä

– Kyoto net church grillijuhla 23 pvä

– Alfa kurssi Kameokan seurakunnassa, alkaa nyt lauantaina, mennään auttamaan heitä.

– Meidän perhe: suojelusta ja johdatusta!

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s