Hyvää pääsiäistä!

“Menkää nyt sanomaan hänen opetuslapsilleen, myös Pietarille: ’Hän menee teidän edellänne Galileaan. Siellä te näette hänet, niin kuin hän itse teille sanoi.’»”
‭‭Mark‬us 16:7‬

Hyvää pääsiäistä! Myös Pietarille, myös Tanelille, ja muille meidänlaisille epäonnistujille. Ylösnoussut Jeesus ei meitä jätä. Siinä syytä juhlia.

IMG_0362

Pääsiäistä on kiva juhlia kun aurinko paistaa ja kirsikat kukkii. Pojilla vaihtui lukuvuosi. Riku meni seiskalle, Saku neloselle, ja Noa tokalle luokalle. Muistetaan poikia rukouksin.

Design

Sunnuntaina on pääsiäiskirkko. Vieraileva puhuja Makio Nishikawa on 27 vuotias nuori pastori kumppani seurakunnasta, huippu veli. Rukoillaan että sana kantaa hedelmää, uusia ihmisiä  tulossa kokoukseen taas.

IMG_0364

Katukappelin Suomen tunnit jatkui tällä viikolla, yksi oppilas tulossa pääsiäiskirkkoon. Rukoillaan että Jumala johtaa meitä evankelioinnissa.

IMG_0369

Pääsiäisenä mennään Obamaan Japanin meren rannalle auttamaan lauantain lasten leirillä ja sitten saarnaan su aamukokouksessa. Rukoillaan että ihmisiä tulee uskoon, nuoria ja vanhoja! Sieltä sittten ajellaan illaksi Kiotoon Kyoto Net seurakunnan kokoukseen. Kiva olla taas työn touhussa sairaalassa löhöilyn jälkeen.

Siunausta sinun pääsiäiseen!

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s