Sairaala terveisiä

IMG_0320I

Mutta kaikissa näissä ahdingoissa meille antaa riemuvoiton hän, joka on meitä rakastanut.”
-‭‭roomalaiskirje ‭8:37‬ ‭

Hei vaan taas.

Ihan lyhyt tervehdys tällä kertaa, täältä lasaretista kirjoittelen. Viime kuun 20. pvä meni futiksessa polvi mäsäksi, ja nyt 17.3 polvi leikattiin. Ristiside revennyt, ja kierukka pois paikaltaan oikeassa polvessa. Onneksi 5 minuutin kävelyn päässä kotoa oli sairaala jossa huippu polvi kirurgi. Se pisti veistä heilumaan.

2 viikkoa sairaalassa ja viikko kotona lepoa, sitten voi kainalosauvoilla jo töihinkin ehkä mennä. Kuntoutusta sitten koko huhtikuu, ja vasta syksyllä saa pelata taas.

Miksi? Sitä tekee mieli kysyä. Mutta on kyllä ollut aikaa olla hiljaa ja miettiä. Lukea raamattua ja muutakin.  Rukoilla. Kuulla omat ajatukset. Ja ihmetellä. Joku 30 vierailijaa oon saanut tänne sängyn vierelle. Jos tässä Kiotossa on niitä huonoja puoliakin, niin kyllä parasta on nää ihmiset.

Juuri ennen leikkausta kävin katsomassa Japanin lähetyshistoriasta kertovan elokuvan ”Hiljaisuus”, ja valitin Jumalalle sen jälkeen. Niitten lähettien ei tarvinnut evankelioida, ihmiset tuli heidän luokseen. Oispa muullakin niin! No nyt niitä ystäviä joita mulla täällä on, lappaa mua kattomaan ja juttelemaan. Pitää olla tarkkana mitä rukoilee – Jumala kuulee.

Rukoillaan polvelle hyvää parantumista, ja että tämänkin kautta voin tehdä Jeesusta tunnetuksi.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s