Helmikuun uutiskirje

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Älkää siis heittäkö pois rohkeuttanne, sillä se palkitaan kerran runsaasti. Kestävyys on teille tarpeen, jotta pystyisitte täyttämään Jumalan tahdon ja siten saisitte omaksenne sen, minkä hän on luvannut. – Hebrealaiskirje 10: 35, 36.

Terveiset Nipponista!

Täällä on meneillään sankan-shion vaihe vuodesta, kolme kylmää päivää ja neljä lämmintä perään. Eli kevättä kohti. Hengessä oon saanut kokea paljon kevättä kanssa viime viikkoina. Ootte varmaan jaksanut rukoilla siellä Suomessa! Ainahan Jumala on meidän kanssa, mutta nyt jotenkin on Pyhä Henki ollut läsnä erityisesti ja täyttänyt mua esim. tiskatessa. Aika hienoo!

Jokapäiväisiä kohtaamisia

Kaikki tapahtuu niiden parhaaksi jotka Jeesusta rakastaa. Se oli vaikee uskoo kun eilen jalkapallossa meni polvi mäsäks. Jokatapauksessa, menin lääkäriin just äsken, ja siellä hirveet jonot. Siinä odotellessa sai sitten kertoa 70 vuotiaalle naiselle evankeliumin. Ota hetkestä vaari.

Työ

Rie on ollut 50% palkattuna lähettinä tässä nämä vuodet, ja ollaan mietitty että mitä sitä voisi tehdä osa-aikaisesti lähetystyön sivussa. Nyt Rie on aloittanut hotellin respassa kaks kertaa viikossa työt. Katotaan miten jaksaa, kyllä tässä lähetystyössäkin kädet täyteen saa.

Mä oon opettanut Englantia n. 6 tuntia viikossa, ja nyt maaliskuun 25. pvä pidetään Enkun oppilaille juhlat ja jaetaan avoimesti sanaa. Oppilaita on 15, ja koetetaan saada vanhempiinkin parempi yhteys. Rukoillaan menestystä!

Ollaan kiitollisia, että on näitä neutraaleja paikkoja missä luoda yhteyksiä normi japanilaisiin. Rukoillaan että saadaan suolattua ihmisiä janoisiksi Jumalan puoleen.

Kyoto net church

Uuden seurakunnan perustamisen kanssa odotetaan vielä läpimurtoa. Eli että ihmisiä alkaa tulla uskoon. Silti, melkein joka kokouksessa on ollut vähintään yks ei uskova mukana.

Hienoa on se, että kumppanin kanssa ollaan enemmän yhdessä tekemässä. Ollaan saatu ylistyksen venäjäksi yksi nuori nainen kumppanin kirkosta, jolle Jumala puhu että mene mukaan tohon seurakunnan perustus juttuun. Lisäksi yksi pianisti poika on ollut pari kertaa kuussa nostamassa ylistyksen laatua – mun kitaran soitto ei ole paras vaihtoehto.

Kumppani (KFK) ja erityisesti nuoret työntekijät

Fidalla on Japanissa hieno kumppani ja heidän kanssaan on hyvä tehdä yhdessä. Nyt kun ollaan jo vähän toisiimme totuttu, niin on enemmän kiitettävää.

Kioton pastori Okitan kanssa on lähin yhteys, ja iloitaan miten ollaan saatu olla auttamassa heidän seurakuntaa. Kioton itäosissa olevaa Yamashina  seurakuntaa ollaan myös autettu, ja siellä on kolme henkeä aloittanut kastekurssin. Se on iso asia siinä seurakunnassa, jossa viime 10 vuoden aikana on kastettu vain pastorin poika. Ehkä se isoin lisä mitä me tuomme näihin seurakuntiin on apu evankelioinissa – jotenkin japanilaisille kristityille on vaikeaa jakaa uskoaan. Rukoillaan, että nämä vanhat seurakunnat uudistuvat!

Iso kiitosaihe on uudet nuoret työntekijät. Kolmessa vuodessa Kfk on saanut neljä nuorta, uutta pastoria tai evankelistaa. Kesäkuussa ollaan järjestämässä vertaistuki tapahtumaa meille nuorille työntekijöille Kfk:ssa, suuriosa pastoreista on yli 60 vuotiaita. Rukoillaan lisää työntekijöitä Japaniin!

Alpha koulutus ja aloitus eri seurakunnissa

Yksi hyvä työkalu evankeliointiin täälläkin on Alpha kurssi. Me käännettiin nuoriso Alpha video japaniksi ja nyt kaks viikkoa sitten lauantaina pidettiin koulutus kumppanille. Erityisesti halutttiin auttaa nuoria tavoittamaan kavereitaan. Vastaanotto oli hyvä. Rukoillaan että saadaan aloitettua ainakin kolme Alpha kurssia kumppani kirkoissa tänä vuonna! Yksi on suunnitteilla kevääksi Kameokassa, jossa nuori evankelista Akari innostui siitä. Syksyllä pari lisää, ja mä luulen että me vedetään yksi Kioton yliopistossa vielä tänä vuonna! Tavalla tai toisella.

Tuli taas megapitkä uutiskirje. Kiitos kun luit ja rukoilet!

siunausta,

Tane

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s