Hyvää Joulua!

15658146_10154892903569669_1472945038_o

Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan, ja hänelle annetaan nimeksi Immanuel — se merkitsee: Jumala on meidän kanssamme. (Matteus 1: 23)

Jeesus on paras. Sitä saadaan taas juhlia tänä Jouluna. Jeesuksen ainutlaatuinen syntymä, elämä, kuolema ja ylösnousemus erottaa hänet kaikista muista. Hän syntyi maan päälle, jotta me voisimme syntyä uudelleen. Joulu on tämän ihmeellisen tarinan ihmeellinen hetki. Jumala tuli vauvaksi. Jumala astui ihmisten keskuuteen. Jumala ei ollut unohtanut ihmistä. Tänä Jouluna Jumala muistaa sinut ja minut. Muistammeko me häntä?

Tänä Jouluna saamme ja olemme jo saaneet muistuttaa Kiotolaisia siitä, että Jumala ei ole heitä hyljännyt. Jumala tulee tänäkin Jouluna ihmistä lähelle. Alfa kurssi Kioton yliopistossa on alkanut kivasti, 15-20 opiskelijaa on kokoontunut torstai iltaisin opiskelijoiden vetämään alfa kurssiin ja me olemme heitä auttaneet. Marraskuun alusta muutimme sunnuntai kokoukset kahvilaan, ja pientä jäsenkatoa on koetttu. Rukoillaan että 25. pvän Joulujuhla saisi taas ihmiset liikkeelle ja kirkkoon etsimään ystävyyttä Jumalan ja ihmisten kanssa.

kualphasecretAlfa @Kioton YO

Ennen Joulua on aina hirveä kiire ja paljon tapahtuu. Meillä on iloinen mieli siitä, miten pikku hiljaa ihmissuhteen syvenevät, ja Kyoto Net Churchistä on alkanut muotoutua yhteisö. On myös upeata saada kylvää evankeliumin siementä. Hienoin Joululahja lähetystyöntekijälle olisi sadonkorjuu Joulujuhlassa.

Me toivotamme teille kaikille tukijoille ja ystäville siunattua Joulua!

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s