Takaisin sorvin ääreen

Hei!

Meillä oli upea aika suomessa, saimme olla siellä heinä-elokuun. Leirejä, kotiseurakunta, perhe, ystävät, mökki, jne. Aijai, hyvää teki. Hyvinvoiva lähetti tekee tervettä lähetystyötä, ja me ollaan kiitollisia Jumalalle ja kotiseurakunnalle hyvästä huolenpidosta.

lastenleiri

Leirit olivat kesää parhaimmillaan. Saatiin olla lähellä Jumalaa, ystäviä, ja pysähtyä itseäänkin kuuntelemaan. Löydätkö meidät kuvasta??

Japaniin tultiin elokuun vikana pvänä. Pojat meni kouluun 1. syyskuuta aikamoisessa aikaero väsymyksessä, mutta hyvin se on jo alkanut menemään. Täällä on ollut sitten kesä kunnolla, kuumaa ja kosteaa, mutta kuitenkin viilenemään päin. Päivisin lämpö siinä 30 tienoilla ja yöt vähän alle.

Sorvin ääreen palattiin heti ekana sunnuntaina, ja iloittiin kun yksi ei uskova mies tuli ekaa kertaa kokoukseen. Pyydetään nyt isoa rukousta meidän syksyn haasteisiin:

  1.  Seurakunnan kokoukset muuttaa kahvilan tiloihin meidän kotoa lokakuussa. Rukoillaan meille viisautta ja taitoa viedä srk seuraavalle tasolle.
  2. Alfa kurssi Kioton yliopistossa. Me tavataan 14.9 Kioton yliopiston kristittyjen piirin vetäjä, ja mietitään miten tehdä alfa siellä. Meidän ehdotus on vetää ekaks syksyllä alfa niille kristityille, ja sit keväällä auttaa heitä vetämään alfa eikkari opiskelijoille. Kioton yliopistossa yli 20 tuhatta opiskelijaa, Japanin älykkäin kaarti.
  3. Me vedetään syksyn leiri, Deeper, 21-22.9. Rukoillaan että ne etsijät jotka on käynyt meidän kokouksissa ja alfoissa tulis ja tekis ratkaisun.

 

”Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi” – Jeesus.

Siunattua syksyä,

Taneli & Rie

14365428_10154564247999669_358317457_n

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s