Kesäkuun uutiskirje

..kutsutuille…ristiinnaulittu Kristus on Jumalan voima ja Jumalan viisaus. – 1. Kor. 1:24

Kesäkuu on puolessa välissä ja täällä sadekausi alkanut. Se tarkoittaa sitä, että on kuumaa, kosteeta ja enemmän sadetta kuin yleensä. Eli hikiset terveiset meiltä!

Hikistä hommaa tää lähetystyö, ja vaikka ei mitään uutta viritystä olla tehty niin jotain positiivista on taas tapahtunut viimeisen uutiskirjeen jälkeen. Seurakunnan evankelioimis verkot, solut ja sunnuntai kokous ovat kaikki menneet eteenpäin. Enkun oppilaita ja futis kavereita on tullut alfa kurssille, alfa kurssilta on tullut yksi äiti lapsensa kanssa sunnuntai kokouksiin nyt kesäkuun ajan, ja soluissakin on uusia käynyt. Me uskomme että Jumala kutsuu Japanilaisia, Kiotolaisia parannukseen ja yhteyteen luojansa kanssa. Jeesuksessa meillä on voima ja viisaus tavoittaa heitä!

Viime sunnuntaina vietimme aikaa rukouksessa ennen kokousta, rukoiltiin että tulis hyvä kokous. Jumala antoi Rielle näyn meidän Kyoto Net seurakunnasta siinä rukouksessa: se on kuin kukka joka ei ole vielä puhjennut, varsi ja nuppu on jo kasvanut. Me rukoillaan että kukka saa aueta, seurakuntaa saa puhjeta kukkaan ja ne ihmiset joita evankeliumi puhuttelee nyt tulevat uskoon ja liittyvät seurakuntaan!

Alla kuvia ja vähän selostusta:

Alfa kurssi tulee loppua kohti. Noin 15 tyyppiä mukana joka kerta. Nyt rukoillaan Pyhän Hengen viikonlopun puolesta. Rukoillaan että kaikki kohtaavat Jumalan, täyttyy, päättä seurata Jeesusta 100 lasissa!

Taustatyö ei näy mutta muuttaa kaiken! Keittiö on kodin ja seurakunnan dynamo…toisessa kuvassa ollaan Rien kanssa treffeillä…vikat kaksi kuvaa kiittää teidän rukouksista poikiemme puolesta, ne on ihan parhaita ja voivat hyvin!!

Olemme menossa Suomeen 4.7.-30.8 väliseksi ajaksi. Toivottavasti nähdään siellä, siunausta kesääsi!

-Taneli

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s