Alfa Action

Banzai!

Terkut täältä työn ja touhun keskeltä.

Viikonloput on kivoja kun lauantaina on alfa kurssi ja sunnuntaina seurakunnan kokoukset. Nyt neljä alfaa takana, ja keskimäärin 15 henkeä mukana joista n. 5 ei uskovaa. Sunnuntai kokouksissa käy se sama 10 henkeä, joskus 15, mutta tarkeintä on että saadaan vietyä sanomaa Jeesuksesta eteenpäin. Evankeliumissa on Jumalan voima pelastaa, ei meissä. Rukoillaan alfaan tulevien ihmisten puolesta, että he saisivat pelastua, täyttyä Hengellä, ja rohkaistua evankelioimaan.

a) Cha Cha kahvilassa                                               b) Hengellistä tsunamia kaivataan

 

 

Fidan Japani maakoordinaattorit Henri ja Ruut Mononen oli käymässä meillä 10 pvän ajan. Henry jakoi sanaa yhdessä Easy Sunday kokouksessakin. Ylipäätään oli todella rohkaisevaa kokea miten Fida meihin panostaa, ja vaikka oli tiukka ohjelma ja paljon menemistä niin se aika oli todella siunattu ja me saatiin moneen asiaan rauha ja ilo takaisin. Rukoilkaa meille viisautta olla hyviä kumppaneita Japanilaisille iloa palvella Jumalaa heidän keskellään.

a) Doushisha yliopiston English lunch etenee hyvin, tässä lähettiin kampukselta puistoon jammailemaan, syömään ja juttelemaan Enklannixi.

b) Kumppanin lapsityössä ollaan oltu auttamassa, ja saatiin Fidasta vahvistuksia kun Päivi ja Jorma Asikainen kävi kouluttamassa lapsityöntekijäpäivillä. Päivi on Fidan lapsityö vastaava. Japanissa pitää panostaa lapsiin ja nuoriin, muuten ei ole tulevaisuutta. Kioton pastorin kanssa yritetään saada seurakuntia auttamaan toisiaan lapsityössä, ja suunnitellaan miten seurakunnat joissa lapsityö on kuollut voisi aloittaa uudestaan.

Rukoillaan siunausta ja menestystä!

 

a) Toukokuun alussa oli kumppanin konfferenssi Yokohamassa. 67 Seurakuntaa muodostaa TPKF helluntailiikkeen, joka on Japanin toiseksi suurin hellari liike. Kävin siellä Monosten kanssa, ja oli hyvä pitää yhteyttä yllä.

b) Protestanttisia Kristittyjä on Japanissa vähän yli 200 000, joka on pieni osa 127 miljoonasta. Suurin osa käy perinteisissä Japanilaisissa epäjumalan palvonta menoissa mukana – Japanilaiset on yksi maailman tavoittamattomimmista ihmisryhmistä. Meidän naapurissa oli kuvan mukaiset menot, ja väkeä kuin pipoa. Keskiverto Japanilaisessa kirkossa käy n. 15 ihmistä sunnuntaikokouksissa. Ei hymyilytä.

Rukoillaan Japanin puolesta. Maa on iso ja niin haasteetkin. Lisää lähettejä, ja lisää paikallisia työntekijöitä tarvitaan että tämä maa saa kuulla evankeliumin!

dudes

Noa on nyt ekaluokkalainen. Lukee sarjiksia, paitsi Suomenkielisestä aku ankasta kattoo vaan kuvat. Rukoillaan Noan puolesta, että voisi pienestä pitäen kasvaa Jumalan suunnitelmassa!

Saku on kolmasluokkalainen ja soittaa koulun bändissä rumpua ja kutsuu kavereita kirkkoon innolla. Rukoillaan että Sakun into vaan kasvaa!

Riku on kuudesluokkalainen ja nauttii koulusta ja kavereista. Riku on varkki, rukoillaan vanhempien puolesta ;D !!

 

Siunausta sinne kaikille,

Taneli.

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s