Pääsiäisen jälkeen

Enkeli kääntyi naisten puoleen ja sanoi: ”Älkää te pelätkö. Minä tiedän, että te etsitte ristiinnaulittua Jeesusta. Ei hän ole täällä, hän on noussut kuolleista, niin kuin itse sanoi. Tulkaa katsomaan, tuossa on paikka, jossa hän makasi. – Matteus 28: 5-6.

Hei!

Terveiset täältä Geishojen ja Samuraitten maasta. Jeesus on ylösnoussut, eikä meidän tarvitse elää pelossa! Saamme elää toivossa, uskossa ja siunauksessa. Japanilaiset elävät monen pelon keskellä – maanjäristysten, tsunamien ja tulivuoren purkausten pelossa. Erilaisuuden pelossa – pitää olla niin kuin muut tai on outo ja huono. Japanilaisten uskonnot Buddhalaisuus ja Shintolaisuus perustuvat pelkoon – jos joku onnettomuus tapahtuu, voi se olla edellisen elämän karman tuomaa tai seuraus jonkun Jumalan suututtamisesta. Pääsiäisen ilosanoma on – älää te pelätkö. Jeesuksen kanssa ei tarvitse elää pelon kahleissa. Synnin valta on murrettu, kuolema on voitettu, ja voimme elää Jumalan kanssa ikuisesti!

Pääsiäinen tuli, meni, ja mitä jäi käteen?

Pääsiäinen Japanissa on sellainen juhla, että täkäläiset eivät tiedä siitä paljon mitään. Siinä on hyvää se, että se antaa hyvän tilaisuuden kertoa heille pääsiäisen sanoma. Seurakuntamme pääsiäinen huipentui Pääsiäis piknikkiin viime sunnuntai iltapäivällä. Lämpöä +18, aurinko paistoi ja kirsikat kukki. Meitä oli n. 15 tyyppiä mukana, joista 4 ekaa kertaa mukana. Oli hienoa viedä kirkko puistoon, soittaa kitaraa ja laulaa, ja saarnata lyhyt saarna Johanneksen legendaarisesta 316 paikasta. Kivaa oli, ja muut puistossa olijatkin sen näki ;D

Easter hanami

Seurakunnassa on ollut ihan hyvä meininki, silloin tällöin uusia mukana kokouksissa, pari ei uskovaa käy säännöllisesti, toinen heistä sanoi viime ehtoollisella että `olen jo matkalla uskoon`. Ensi kuun 16. pvä aloitamme taas Alfa kurssin, saimme siihen hienon kahvilan vuokrattua Kioton aseman vierestä. Tällä kertaa teemme sen lauantai aamuisin 10-12 aikaan, se tuntui olevan hyvä aika niille jotka haluavat ottaa selvää Jeesuksesta.

Kumppanin kanssa

Kumppania ollaan kanssa saatu olla auttamassa, ennen kaikkea lapsityössä. Nyt Sunnuntaina pidetään Kioton seurakunna kanssa grillibileet mihin on ilmottautuneita 30. Rie on ollut auttamassa Kioton itäpuolella olevaa Yamashinan seurakuntaa äitilapsi työssä, ja siellä äitilapsipiirin ei uskovat äidit lauloivat viime viikon maanantaina Gospelia hyväntekeväisyys konsertissa.

Lady Gospel

Rukoillaan

Rukoillaan uskonratkaisuja niille etsijöille jotka käy meidän kokouksissa. Rukoillaan Alfa kurssin puolesta – voittoa henkivalloissa, että Jumala tuo ne joiden on nyt aika. Rukoillaan meidän tiimin puolesta, yhteyttä armolahjoja ja evankeliumin paloa. Rukoillaan meidän perheen puolesta, erityisesti Noan puolesta joka aloittaa peruskoulun ekalla luokalla viikon päästä.

Kiitos aina rukouksista ja muistamisista, me muistamme myös teitä.

Taneli, Rie + pojat

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s