Apinan vuosi 2016

Hyvää uutta vuotta 2016! Se on sitten apinan vuosi täällä Aasiassa, tosin meille kristityille se on yhä Agno Domini onneksi.

Ihan alkuun halun pistää kiitosaiheita. Viime uutiskirjeessä kerroin Joulun tapahtumista ja pyysin rukoustukea. Meillä oli hieno Joulu juhla, 30 henkeä paikalla ja Hengen läsnä olo. Jumala kosketti ei uskovia, Joululaulujen ja saarnan aikana kaikki oli täysillä messissä. Yksi uusi nuori nainen tuli sieltä seurakunnan toimintaan ja oli viime sunnuntai kokouksessa mukana kanssa. Muutenkin saatiin hyvää palautetta niiltä 20 ei uskovalta jotka oli mukana, kiitos Jeesus!

Pari kuvaa Joulu juhlasta:

Nyt tammikuuksi palasimme seurakuntana meille kotiin, yritetään taas helmikuussa päästä takaisin niihin tiloihin missä joulukuussa oltiin. Johdatusta tähän.

Muutkin Joulun evankelioimistilaisuudet meni hyvässä tunnelmassa, se että joku pistää uskonsa Jeesuksen jäi vielä odottamaan. Ei muuta kun jatketaan uskollisesti sitä mihin Jumala on meidät kutsunut. Rakastaen, palvellen, julistaen, opettaen. Jeesus pelastaa, me ei sitä osata.

Nyt tehdään hetki perusasioita, Kyoto Net Seurakuntana kokoonnutaan sunnuntaisin yhteen ylistämään, jakamaan, ja kuulemaan sanaa. Soluissa kasvetaan opetuslapsina. Verkoissa jaetaan evankeliumia. Lisäksi kevään alfa kurssia suunnitellaan, sekä mietitään miten Kioton katukappelissa voidaan viedä evankeliumia eteenpäin. Tanelia on pyydetty opettamaan Suomea siellä, ja ehkä se on se alku, mutta enemmän muita voimauttavia ja aktivoivia evankelioimis keinoja halutaan siellä alkaa tekeen. Rukousta tähän.

Herra piti Joosefista huolta vankilassakin ja oli hänen kanssaan, niin että hän saavutti vankilan päällikön suosion. – 1. Mooses 39:21

Herra pitää meistä huolta vaikeissakin paikoissa, on meidän kanssa, ja johtaa meitä eteenpäin vaikka ei aina siltä näytä tai tunnu. Joosefin piti mennä vankilan kautta Egyptin johtoon. Parasta mitä minä ja sinä voidaan tehdä ollaksemme mukana Jumalan suunnitelmassa on olla Jumalaa lähellä.

Siunattua vuotta 2016!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s