Jouluhuumaa

Hei taas täältä Nipponista. Joulukuu on jo puoleen väliin ehtinyt, ja kohta se Joulu on ovella. Sitä ennen on monta tapahtumaa, hetkeä ja juhlaa, joissa Jeesusta saadaan muistaa, korottaa ja jakaa.

Hieman isoimpia uutisia tähän kuvien kera laitan.

  1. Kyoto Net seurakuntana aloimme vuokraamaan tiloja kokouksiin. Paikka on hyvä, ihan Kioton rautatieaseman eteläpuolella olevan ostoskeskuksen kulmauksessa. Kokoonnumme sunnuntai iltaisin puoli kuudesta puoli kahdeksaan. Ohessa pari kuvaa meiningistä.

 

Meitä on hyvä ydinryhmä, n. kymmenen uskollista. Rukoillaan, että 20. pvän Joulujuhlaan jo lupautuneet 15 ei uskovaa tulee mukaan, ja löytää Jeesuksen pelastajanaan. Monet heistä ovat käyneet satunnaisesti kokouksissa tai tapahtumissa tai Alfa kurssilla. Rukoillaan tilojen puolesta, ne menee tammikuuksi remonttiin, mutta me haluaisimme jatkaa vuokraa helmikuusta eteenpäin.

2. Pojat on pärjännyt koulussa ja pväkodissa hienosti, ja kaiken lisäksi ovat olleet terveitä kuin pukit. Kiitos kun muistatte heitä!

Ekassa kuvassa Noa hymyilee, kotimatkalla päiväkodista me ihmetellään tota haikaraa (?) joka asuu läheisen temppelin vesivallin luona. Toisessa Saku (Sing – julisteen alla) soittaa huuliharppua koulun Joulujuhlassa. Vikassa Riku soittaa Ukulelellä Joululauluja samassa Joulujuhlassa. Vanhemmat tippa linssissä… 😀

3. Joulukonsertti Japanin suomalaisella koululla.

Joulukuun alussa Japanin suomalaisella koululla järjestettiin Saila Seurujärvi – trio illalliskonsertti. Mekin sitten saatiin olla auttamassa sen järjestelyssä ja sinne oli kiva kutsua ystäviä mukaan. n. 70 henkeä tuli kuulemaan trion hienoja lauluja, ja Lasse Heikkilän väli spiikit toivat Joulun sanoman selvästi esille. Rukouksena, että ensi vuonna uusiksi ja enemmän 😀

4. Rukoukseen

  • Kyoto Net Seurakunnan Joulujuhla, 20.12. Haastan sinua ottamaan Perjantaina 18.12 lounaan paastoksi ja rukoukseksi meidän Joulujuhlan vuoksi. Rukoillaan voittoa henkivalloissa, ja rukoillaan että monet tekisivät uskon ratkaisun. Kiitos!
  • Kioton kumppani seurakunnan opiskelijoille suunnattu Joulukonsertti 19.12, ja saman srk:n lasten joulujuhla 23. 12. Me autetaan heitä näissä tapahtumissa ja muutenkin, mutta näihin tulee varmasti ulkopuolisia mukaan. Rukoillaan että saataisiin heihin hyvä kontakti ja että Jumala pelastaisi heitä.
  • Tän vuoden viimeiset Englannin oppilaiden tunnit 18.12, Juhlitaan Joulua ja kerron evankeliumin oppilaille. Rukoillaan, että oppilaat ottaisivat Joulun sanoman vastaan.
  • Joulun alla kutsumme ihmisiä kylään ja käymme kodeissa vierailemassa, rukoullaan että saataisiin rukoilla ihmisten kanssa ja johtaa heitä Jeesuksen luo.

 

5. Loppusanat

Jesaja 9:1 sanoo näin:

”Kansa, joka pimeydessä vaeltaa,
näkee suuren valon.
Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa,
loistaa kirkkaus.”

Joskus tuntuu et tää on niin pimee paikka tää Kioto. Mutta me uskotaan että Jeesus tuli Jouluna, jotta nämäkin ihmiset voisivat löytää elämäänsä valon Jeesuksessa.

Siunattua Joulua myös sinulle, valaiskoon Jeesus sinun elämääsi tänään!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s