Kuva kuulumisia

Hei tukijoukot! On taas kk vierähtänyt kuin salama! Pistän tähän päivitykseen kuvia sarjatulella, ja pieniä selityksiä kuvien alle.

Tane ja kahviTän kahvikupin ääreltä lähti tämä päivitys. Terkut Tanelta!

HymyaRie on yhä mun Riemu. Hyvässä seurassa on helppo hymyillä! TRQT!

PostiaPojat on ilosia kun tulee postia. Kasvaa liika lujaa…

seurakunnan istutuksen vaiheitaTässä on yks luovan työn kuvaus. Sopii seurakunnan perustamiseen mun mielestä…me ollaan vielä vähän matkan päässä tosta suorasta viivasta menestykseen…mutta nautitaan matkasta!

FutsalTässä kiitosaihe. Koutsasin Sakun luokkaa fudis turnaukseen, ja se oli menestys vaikka hävittiin kaikki matsit. Kaikilla hauskaa, kaikki pelas, treeneissä sain jakaa sanaa lopuksi, ja kaikki haluais perustaa koulun futis klubin. Hienointa oli tutustua vanhempiin, jotka kaikki ei uskovia, ja heidän lapsiin jotka kristillisessä koulussa alkavat ottaa evankeliumia vastaan. Vasemman ylälaidan äidit asuvat meidän lähistöllä, ja ovat kiinnostuneita uskosta. Semmossia uusia siltoja taas evankeliumille…

NuortsikkaTässä olin Rikun kaa vierailemassa Rikun koulun nuorten illassa. Riku tarvii rukousta, se on vähän iso pyhäkouluihin ja tarvii ikäisiään uskovia kavereita.

KasteTässä Saorin kastejuhlasta väläys, se kävi meidän alfa kurssin ja liittyi eri seurakuntaan. Siunausta!

image4Seurakunnassa ollaan käyty Markuksen evankeliumia läpi. Jeesus kutsui opetuslapset seuraamaan häntä…askel kerrallaan.

instrumentsViime sunnuntaina kaks seurakuntalaista raahas nää meille ja sano et käytetään kirkon hyväks. Pitää vissiin pistää isompikin bändi bygeen…

ilveksetTäss olen Sami-Pekka Lehtosaaren kanssa Kumoin kirkossa käymässä. Hieno että on ystäviä, työtovereita!

epajmlan temppeleitaTäss meidän kodin viereinen temppeli. Sisällä sikana epäjumalia, pelottavan näkösiä hirviöitä joita ei saa kuvata. Tää temppeli on perustettu suojelemaan Kiotoa samaan aikaan kun Kiotosta tuli pääkaupunki aikoinaan. Hengellinen taisto on totta.

ovi kiinniIso portti.

pieni porttiPieni ovi.

Suomi evankeliointiaJoulukuussa tulee Suomesta muusikoita, pidetään konserttia ja pyydetään eikkareita sinne. Rukoillaan että evankeliumi etenee!

GospeliaTässä oltiin lokakuun tapahtumassa, mentiin seurakuntana Gospel konserttiin.

AamutuimaanAamut kylmenee, ja noa pistänyt kommandopipon päähän.

Tälläiset terveiset tällä kertaa. Pysytään rukousyhteydessä, kylvetään sanaa, eikä luovuteta. Siunausta teille kaikille! Ja kylvetään!

Mutta kylvö hyvään maahan kuvaa ihmisiä, jotka kuulevat sanan ja ottavat sen vastaan. He tuottavat satoa, kolmekymmentä, kuusikymmentä tai sata jyvää. – Markus 4: 20.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s