Palvelemassa Obaman lastenleirillä

Kesä ja leirit! Ilman niitä kesä ei tuntuis kesältä.

Viime viikolla meillä oli ilo perheenä olla Japanin merenrannan Obama nimisen satamakaupungin kumppaniseurakunnassa auttamassa lastenleirillä. Siellä on upea kirkkorakennus ja vanhemmanpuoleiset työntekijät, jotka meitä vähän nuorempia pyysivät mukaan pitämään raamikset ja leikkimään lasten kanssa.

Ilolla mentiin, ja oli tosi kiva saapua paikalle kun siellä oli 48 lasta vastassa. Heistä yksi lapsi oli kristitty. Lapset olivat avoimia ja innoissaan lauloivat Jippii laulujen JP versioita, ja olivat raamiksilla täysillä mukana.Viimeisen raamiksen lopuksi annettiin lapsille mahdollisuus lähteä seuraamaan Jeesusta, ja melkein kaikki rukoillen päättivät seurata Jeesusta ja hakivat tarjotun raamatun itselleen. Rukoillaan että tämä hedelmä kestää, ja että lapset pääsisivät mukaan seurakunnan toimintaan.

Seurakunnassa oli tosi hyvä fiilis, lapset ja ohjaajat majoittuivat kirkossa, leikkivät kirkkosalissa ja ihan joka paikassa kun ulkona sateli, mutta pastori vaan hymyili ja toivoi että joku niistä rumpujen paukuttajista tulis seurakunnan bändiin rumpaliksi joku päivä. Me opittiin paljon näiltä n. 60-70 vuotiailta samurailta. Ne kokkas mielettömät ruuat, opetti lapsia uimaan uimahallissa (huom. 70v!!), nukkuivat lasten kanssa patjoilla lattioilla ja rukoilivat iltarukoukset. Voi veljet! Ja me siellä mukana, ei paljon väsyä viittinyt mainita… Rukoillaan jatkajia Obaman seurakuntaan, ja muihin kumppaniseurakuntiin.

Ensi viikolla leirit jatkuu, pidetään Kioton seurakunnan kanssa lasten Summer School ma-ke, johon vanhemmat voivat tuoda lapset hoitoon päiväksi ja hakevat kotiin iltapäivällä. Leikitään ja opetetaan lapsia, ja tietty kerrotaan Jeesuksesta. Sitten to-la on Kioton alueen seurakuntien lasten leiri Japanin Suomalaisella koululla, jossa saadaan kanssa olla mukana taistossa. Sinne on paljon ei uskovia perheitä tulossa, rukoillaan että he kohtaisivat elävän Jumalan.

Kioton Net seurakunnan työ on vähän pienellä liekillä nyt Alphan jälkeen, pidetään kokoukset ja solut syksyyn asti ja sitten mietitään uusia peliliikkeitä taas. Jumala ei kuitenkaan nuku, ja huomiseen kokoukseen on kuulema uusia kiinnostuneita tulossa…Yes! Jumala elää ja me hänen kanssaan.

Johannes 14 Jeesus sanoo, että minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan mene Isän luokse paitsi minun kauttani. Se motivoi meitä eteenpäin – yksin Jeesus on tie yltäkylläiseen ja iankaikkiseen elämään. Rukoillaan Japanilaisten löytävän sen tien!

IMG_4066Tiivis tunnelma!

IMG_4076Obaman Pastori Okabe hehkuttaa vaimonsa tekemiä leipiä – aiheesta!

IMG_4078Pojathan syö

IMG_4080Ja tytöt, kun puhumiselta ehtivät…

IMG_4086

IMG_4087Ylpeä isi

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s