Ilouutisia!

Hei Jeesus elää ja toimii ja pelastaa ja täyttää Pyhällä Hengellä eikä oo muuttunu niistä päivistä kun tallas tällä pallolla!

Viikonlopun Alfa viikonloppu on ohi ja oikeestaan se onkin sitten uusi alku! Ennen kun sinne mennään niin iloitaan vähän Jumalan töistä yhdessä:

1) Japanilaiset kohtaavat elävän Jumalan.

Alpha Jasuko `15

Meitä oli lauantaina 18 + 7 messissä, tässä kuvassa sunnuntainkin mukana olleet sisukkaat. Jumalan läsnäolo oli käsinkosketeltavissa heti ekasta, Pyhän Hengen kaste sessiosta lähtien. Yksi nuori nainen sanoi täyttyneensä, ja siihen vedoten sanoi saaneensa varmuuden että voi ottaa kasteen! Vau! Jumala parantaa sessiossa Jumala kosketti monia, mielen ja ruumiin alueella. Monelle tämä viikonloppu antoi haasteen otta Jumala tosissaa jokapäiväisessä elämässä – he kokivat Jumalan olevan totta ja haluavat elää uskonsa todeksi. Tätä Jumala tekee.

2) Japanilaiset löytävät toisensa

Alpha games Alpha grub Alpha mountain Alpha outdoors Alpha powerhouse Alpha shine

Kokkausta, syömistä, syömistä, kahvia, kahvia, pelejä, saunomista (siitä ei kuvia!), sekoilua! Siitä se yhteys muodostuu, tietenkin rukoukse, ylistyksen ja Jumalan sanan perustalla.

Ei muuta kuin maailman isoin

KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Jumalalle, ja teille rakkaat tukioukot Suomessa! Tätä ei tapahtuisi ilman Jumalaa, mutta ei ilman teidän apuannekaan. Kiitos!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s