Tiistai toivoa täynnä!

Tänään oli valmistelupäivä tulevan viikonlopun Alfaa varten. Onneks Kiotossa on CostCo, amerrrrikkalainen tukkukauppa josta saa vaikka mitä lihottavaa. Siellä käytiin sit lihomassa ja ostaa saftkat viikonlopulle. Paaston ja rukouksen jälkeen on aika tankata 😀

Kaheksantoista aikuista ja seittemän lasta tulossa, odotukset korkeella. No, tää on eka kerta kun täällä tehään Alfa niin voi odottaakin että mitä tahansa voi tapahtua! Rukoillaan pelastumisia ja täyttymisiä ja uudistumisia.

cosco

Kun me käännettiin Canadan nuoriso Alfa video Japaniks, vedettiin se kahvilassa ja saatiin sinne paljon nuoria mukaan niin siitä sitten innostu jotkut Japanilaisetkin. Alfa Japani haluu ne meidän tekemät käännökset ja videon tekstitykset käyttöönsä niin ne tekee siitä master versiot ja se menee sitten koko Japanin Alfa työn käyttöön. Pienessä uskollinen, isot vaikutukset! Ollaan uskollisia. Tässä kuvassa yks nuori Japanilainen teologian opiskelija haastattelee Riee ja mua Alfan ja meidän seurakunnan tiimoilta. Hän on Nihon Kirisuto Kyodanin (vastaava kuin luterilainen kirkko suomessa, isoin Kristillinen kirkkokunta mutta aika liberalisoitunut) jäsen ja haluu siellä pastoriksi, mutta uskoo oikeesti ja on täyttynyt Hengelläkin. Kaikenlaisia yhteyksiä Jumala on avannut…

haistattelu

Kioto tarvii Jeesusta. Tässä kuva aamurukouskävelyltä, etelästä pohjoiseenpäin otettu.

kamogawa

Johanneksen ilmestyksen luku 22 on totta tänäänkin. Jeesus tulee pian, sitten ei enää ehdi evankelioimaan…

12 ”Minä tulen pian, ja tullessani minä tuon jokaiselle palkan, maksan kullekin hänen tekojensa mukaan. 13 Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.

14 ”Autuaita ne, jotka pesevät vaatteensa: he pääsevät syömään elämän puusta ja saavat mennä porteista sisälle kaupunkiin. 15 Ulkopuolelle jäävät koirat ja noidat, irstailijat, murhaajat ja epäjumalien palvelijat ja kaikki, jotka rakastavat valhetta ja noudattavat sitä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s