Kesäkuu

Hei täältä sadekauden keskeltä. Nyt taas blogailut käyntiin!

Siellä on Juhannukset vietetty ja lomat alkaneet varmaan joillakin. Meillä vielä matkaa kesälomiin, elokussa ois tarkoitus lomailla. Siihen asti sata lasissa ja pari kohokohtaa edessä, ei vielä voi rentoutua. Itse asissa Juhannuksena vietiin Japanin Suomalaiselle koululle saunomaan porukkaa, ja saatiin rukoilla joidenkin niiden ei uskovien ystävien kanssa Suomalaisittain saunan lauteilla. Hikistä hommaa tää lähetystyö!

Meidän seurakunta, Kyoto Net Church, on sykkinyt Alfa kurssin tahdissa tämän kevään. Joka toinen viikko lauantai iltaisin alphakurssi, ja sitten joka toinen sunnuntai ilta pidetty seurakunnan kokouksia meillä kotona. Viikolla soluissa ollaan rakennettu yhteydessä ja opetuslapseudessa. Nyt on Alfa kurssista enää Pyhän Hengen viikonloppu jäljellä, ja odotuksen on korkeella. Tähän mennessä ollaan saatu n. 20 tyyppiä Alfa iltoihin, joista vähän ale puole eikkareita. Noin viisi henkeä on sanonut uudistuneensa uskossaan kurssilla, ja se hyvä. Rukoillaan että he täyttyty hengellä. Kolme ei uskovaa on ollut joka kerta mukana, ja sitten satunnaisesti muita. Rukoillaan että he tulee uskoon, täyttyy hengellä ja littyy meidän seurakuntaan. Joitakin kertoja Alfaan tulleita ei uskovia on käynyt sunnuntai kokouksissa haistelemassa ilmaa.

Isoin asia kuitenkin on ollut se, että me Kyoto Net tiiminä ollaan päästy alkuun tekemisessä, puheita täällä ja sielläkin varmaan riittää. Paljon ollaan opittu, ja opitaan. Hyvään tiimiin tarvii 1) yhteisen päämäärän ja 2) hyvän kommunikoinnin, ja kummassakin niissä meillä on parannettavaa. Rukoillaan meidän tiimin puolesta.

Nyt Alfa viikonlopun jälkeen me ollaan palvelemassa kolmella lasten kesäleirillä heinäkuussa. Rukoillaan Japanin kumppanin lapsityön puolesta, täällä seurakunnat on iäkkäitä ja tulevaisuus näyttää synkältä. Lapsissa on tulevaisuus.

Näihin Juudaksen kehotuksen sanoihin toivotan teille siunattua kesää!

Juudas 20-23

Rakkaat ystävät, rakentakaa te edelleen elämäänne pyhimmän uskonne perustalle, Pyhässä Hengessä rukoillen. Pysykää Jumalan rakkaudessa ja odottakaa, että Herramme Jeesus Kristus armossaan johtaa meidät iankaikkiseen elämään. Armahtakaa niitä, jotka epäilevät. Pelastakaa ne, jotka voitte, temmatkaa heidät tulesta! Toisia taas säälikää kavahtaen heitä, inhotkaa jopa heidän ruumiinsa tahraamaa vaatetta.

-Taneli

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s